بیماری پسوریازیس چیست/09109483228
عوارض جانبی مصرف قهوه گانودرما چیست؟
قهوه گاندورما - عوارض جانبی
راجع به مضرات این ماده هم اطلاعات چندانی فعلا در دست نیست. اما امکان بروز عوارضی نظیر: خشکی بینی، گلو و حالت تهوع با مصرف آن وجود دارد. اگر مایل هستید که قهوه «گانودرما» را امتحان کنید، بهویژه اگر قرص فشار خون، داروی ضدانعقاد خون، داروی ضدپلاکت مصرف میکنید یا تحت درمان سرطان هستید، حتما با پزشک خود دربارهی عوارض قهوه گانودرما صحبت کنید.
یادتان باشد که مصرف کافئین زیاد باعث افزایش ضربان قلب و بههمریختن نظم خواب میشود. ضمن اینکه معده را اذیت میکند و موجب برخی اختلالات روانی مانند ایجاد اضطراب هم میشود. گزارشهای زیادی از ابتلای افراد به هپاتیت بعد از مصرف محصولات گاندورما ارائه شده است. یکی از این محصولات عصارهی قارچ گاندورما و قارچ بادامی بوده است. محصول دیگری که باعث بروز هپاتیت شده بود، پودر قارچ گاندورما یا لینگژی بوده است. این پودر هم موجب ابتلا به نوعی خطرناک و کشنده از هپاتیت است.
گزارشهای دیگری هم وجود دارد که براساس آنها، در مصرف این قارچ باید دقت فراوانی به کار گرفته شود، زیرا امکان مسمویت با آن وجود دارد. از همهی اینها گذشته، مکملهای رژیمی و گیاهی از سوی سازمان جهانی غذا و دارو مورد تأیید نیستند و مصرف آنها توصیه نمیشود؛ زیرا آزمایشهایی که روی داروهای شیمیایی انجام میگیرد روی این مواد انجام نمیشود. در بعضی موارد هم در محصولاتی که با این قارچ تولید میشود، موادی به کار میرود که روی برچسب آنها عنوان نشده و همین باعث بروز عوارض جانبی مختلف میشود.
بیماری پسوریازیس چیست
شاید نام پسوریازیس برای خیلی ها نام بیگانه ای باشد و کمتر کسی بداند که بیماری پسوریازیس چیست ولی خوب است بدانیم که این بیماری در حال حاضر یکی از شایع ترین بیماری های موجود در جهان و کشورمان است که در ادامه بیشتر به توضیح آن خواهیم پرداخت.
پسوریازیس یا بیماری پوستی صدف نام یک بیماری خود ایمنی و مزمن است.
بیماریهای خود ایمنی به آن دسته از بیماریها اطلاق میشود که در آنها سیستم ایمنی بدن یا همان گلوبولهای سفید، خود بدن مارا به عنوان مشکل و اختلال شناسایی میکنند و در نهایت به بدن خود ما حمله میکنند.
در بیماری پسوریازیس سیستم ایمنی بدن با فرستادن سیگنال های اشتباه به سلولهای پوست، موجب رشد بیش از حد آنها میشود. به طوری که سلولهای جدید پوست، در طی چند روز (به جای چند هفته) رشد میکنند. بدن، این سلولهای اضافی پوست را از بین نمیبرد. بلکه سلولهای اضافی در سطح پوست تجمع مییابند و لکههای پسوریازیس را تشکیل میدهند. بر خلاف تصور رایج بیماری پسوریازیس به هیچ وجه یک بیماری مسری نبوده و به هیچ وجه از طریق تماس با فرد مبتلا، شنا کردن در استخر و یا رابطه ی جنسی منتقل نمیشود.
پسوریازیس انواع مختلفی دارد:
پسوریازیس پلاک یا ولگاریس
خال خال
پسوریازیس خمشی
پوسچولر (دانه چرکی)
اریترودرمیک (پسوریازیس اکسفولیاتیو)
برخی از افراد به بیش از یک نوع پسوریازیس مبتلا میشوند. گاهی اوقات فرد به یک نوع از پسوریازیس مبتلا میشود، اما بعدا به نوعی دیگر تبدیل میشود.
همچنین علائم ظاهری این بیماری، بستگی به نوع پسوریازیس دارد. ممکن است فقط چند مورد از میان علائم و نشانهها در شما بروز کند، یا اینکه ممکن است بسیاری از آنها را در بدن خود داشته باشید.
دانشمندان هنوز در حال تلاشند که از تمام اتفاقاتی که در داخل بدن به علت پسوریازیس رخ میدهد، آگاهی یابند. آنچه مسلم است این است که سیستم ایمنی و ژنهای یک فرد نقش مهمی در ابتلا به این بیماری دارند و ترکیب ژنهای بسیاری باعث پسوریازیس میگردد.
روشها و داروهای بسیاری برای درمان بیماری پسوریازیس وجود دارد که از بین آنها میتوان به داروهای بیولوژیک، داروهای سیستمیک، فتوتراپی، درمان با لیزر اگزایمر و داروهای موضعی اشاره کرد همچنین یکی از مرسوم ترین روشهای درمانی پسوریازیس استفاده از داروها و مکمل های گیاهی میباشد که از جمله موثرترین این مکمل های گیاهی میتوان به قارچ گانودرما اشاره کرد که در ادامه مفصل راجع به آن توضیح داده خواهد شد.
قهوه گانودرما برای جوش صورت